A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Зі святом ВІЛЬНЯНСЬК!!!

Дата: 21.09.2020 06:57
Кількість переглядів: 2309

Дорогі земляки!

 

         Від виконавчого комітету Вільнянської міської ради, депутатського корпусу, від себе особисто, дозвольте привітати Вас з нагоди відзначення  77-ої  річниці визволення міста від нацистських окупантів та 180-ої річниці утворення м. Вільнянська.

         Роки   беруть своє, але не стирають народну пам’ять.

         Сьогодні ми з вдячністю і смутком згадуємо тих, хто назавжди залишився лежати на полі брані. Низько вклоняємося Вам, ветерани: учасники бойових дій, солдатські вдови, в’язні концтаборів, працівники тилу, діти війни. Дякуємо за Велику Перемогу, за мир, за післявоєнну відбудову міста!  

         Всі ми пишаємося славною історією Вільнянська. Його доля склалася не сама по собі її визначають історичні обставини і головне – люди. А вільнянці  завжди вирізнялися талантом і розумом, привітністю та гостинністю, професіоналізмом і працездатністю, й головне – високим почуттям гідності та любові до рідного міста.

         Слова глибокої подяки тим, хто сьогодні сприяє розвитку Вільнянська, робить значний внесок у роботу колективів промислових підприємств, установ, освіти, охорони здоров’я, культури та спорту.

 Дякуємо : ТОВ «Агропроінвест- 08» (керівник Кацюба К.В.), ТОВ «Ритм» (керівник Пушняк О.Я.), Асоціація «РІСТ-ХОЛДИНГ» (віце-президент Паронова Л.А.), Науково-виробниче об’єднання «Ріст»  (керівник  Сутормін С.О.), ТОВ «Вільнянський машинобудівний завод (керівник Морозов А.О.),  ТОВ «РІДНА ХАТА» (керівник Набієв Г.В.), ТОВ «Пожтехніка» ( керівник Костишак А.М), ТОВ « МУЛІНО ТРЕЙД»  ( керівник Горулько Є.І.), ТОВ «МУЛІНО ЛОГІСТИК» (керівник Шепель Е.М.),     ТОВ «Молокозавод» (керівник  Доценко О.І.), ТОВ Вільнянський «Хлібозавод»  (керівник Кичила  А.П.),    ПП ТСЦ «Простор» (керівник  Гук Ф.О.),  Вільнянський експлуатаційний цех з водопостачання та водовідведення  КП «Облводоканал» Запорізької обласної ради (керівник Котельникова С.І.), ОВУЖКГ м.Вільнянськ  (керівник Нестеренко Л.І), ТОВ «Агрошляхбуд» (керівник Шабала В.Д.), Запорізьке відділення АТ «Запоріжгаз» (керівник Буката А.Ф.), Вільнянський МРРЕМ ПАТ «Запоріжжяобленерго» (керівник Стаценко Р.В.), КП «Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області» (керівник Швець Т.К.), КП «Ритуал» Вільнячнської міської ради (керівник Сидоренко Л.І.).

         Фізичні  особи – підприємці Л. Лавріненко, В.Вєльчев, О.Білобородов, А.Харитонов,  Ш.Дібірмагомедов, Ю.Охріменко, Д.Смирний, В.Сілюков, М.Мурка, О.Кудрявцева, А. Сукач,  О.Супруненко, Р.Шпитальов,  О.Воротнік, В. Небоженко, І. Кухаренко,  працівники  Центрального, Південного, малого ринків міста та багато інших.

         Гордістю Вільнянська є наші пам’ятники, обеліски, братські могили, пам’ятні знаки.  Ми пишаємося, що в нашому місті вони поновлені, прибрані та завжди в зразковому стані, бо, той народ, який не знає своєї історії, не має майбутнього. Реставровано наш знаменитий Т-34, який зустрічає господарів та гостей нашого міста  при в’їзді до Вільнянська. Реставровано  військову  польову  гармату 45-мм, яка встановлена на Меморіальному комплексі по вул.Соборній у м Вільнянську, на честь подвигу Героя Радянського Союзу Бочарова Я.В..   та  літак  Л- 29 на площі Фестивальній.

         В парку ім. Шевченко височіє пам’ятник Великому Кобзареві – батьку української нації Тарасу Григоровичу Шевченку.

         Вітаємо всіх наших учасників Антитерористичної операції/ операції об’єднаних сил! Ви наші захисники, опора держави, спокій наших домівок. Спокій рідних та  близьких у Ваших надійних сильних руках.

 Вітаємо всіх волонтерів міста, котрі вже сьомий рік на повну несуть нелегку ношу великої допомоги.

         Неоголошена війна на сході  забрала, вирвала з життя наших кращих із кращих земляків: Олександра Основи, Дмитра Фурдика, Юрія Дмітрієва, Володимира Капралова, Михайла Волощука. Вільнянська громада завжди пам’ятає  наших Героїв.

         Щирі вітання шлемо всім землякам - учасникам бойових дій на території інших держав. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство ви заслужили щиру  подяку багатьох народів, Ви, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру.

         Ми низько вклоняємося нашим Вільнянцям – ліквідаторам Чорнобильської катастрофи. Це була велика людська трагедія, наслідки якої важким тягарем лягли на плечі українського народу і наших вільнянців – справжніх Героїв!

         З Днем міста вітаємо вільнянців, які щодня готові ризикувати своїм життям і здоров’ям. А це працівники Вільнянського відділення поліції Пологівського відділу Головного управління національної поліції в Запорізькій області  та наші рятівники Вільнянського районного сектору Головного управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій. У будь-який час дня і ночі Ви поспішаєте на допомогу мешканцям.  Таке під силу лише сильним, мужнім людям!

         Щиросердечно вітаємо наших медичних працівників. Повсякчас, а особливо зараз, Ви на передовій в боротьбі за життя та здоров’я  людини, Ви приймаєте на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше що є  у людини – її життя!

         Рясно родить вагомими здобутками і наша вільнянська освітянська нива. На плечі працівників освіти лягає відповідальність за навчальний  та виховний процес молодшого покоління вільнянців, а , отже, Ви фактично відповідаєте за те, яким буде майбутнє нашої Держави, нашого міста.

         Низький уклін та вітання висококваліфікованій команді соціальної сфери. Ваша справа сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Вашу чуйність відчувають широкі верстви нашого населення: пенсіонери та люди з обмеженими можливостями, діти сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні, ветерани війни та праці, учасники АТО/ООС, афганці і чорнобильці та багато інших.

         Зі святом, культура вільнянщини. Ви несете вахту із збереження історичної спадщини та культури. Творчості Вам, бурхливих оплесків, овацій,  належного визнання в усій Україні та далеко за її межами.

         Шлемо  найщиріші вітання нашим маленьким громадянам та молоді Вільнянська!          Саме Вам випала висока честь зберегти та примножити наше місто значимими здобутками як в освіті так і в спорті. Дякуємо педагогам за значний  вклад в розвиток  спорту та високі результати на спортивній ниві вільнянщини.

         Щирі вітання зі святом працівників Софіївської виправної колонії              № 55 та Вільнянської виправної колонії  № 20. Дякую за якісно новий підхід в організації процесу виправлення засуджених.

         Вітаємо та щиро дякуємо всім релігійним общинам нашого міста! З Богом у серці ви несете браттям і сестрам тільки світле, добре і вічне, а головним кредом є Любов до ближнього.

 

Сучасний Вільнянськ – це місто, яке приваблює молодь,  місто, яке впевнено крокує у майбутнє, і в цьому впевненому русі вперед є заслуга  кожного жителя.

Перетворення, які відбуваються в місті за підтримки Президента України, обласної влади, депутатів міської ради, посилюють економічний стан Вільнянська, покращують якість життя кожного громадянина й дають новий імпульс для розвитку міста.

До Дня народження місто отримало гарний подарунок. Кольорова святкова ілюмінація , що нагадує   фейєрверк,  встановлена  на  опорах  нічного освітлення і вітальні перетяжки, засяють у вечері  на  центральних  вулицях Вільнянська -  Соборній, Козацькій, Зачиняєва , Бочарова та подарують  містянам  гарний святковий настрій.

Багато вже зроблено, але ще чимало належить зробити. І ми з Вами будемо рухатися тільки вперед.

Нехай на вулицях нашого міста завжди панує атмосфера миру і добра, сім’ї будуть  міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими.

 

Зі святом, дорогі ВІЛЬНЯНЦІ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь