A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, теплову енергію, на послуги з централізованого опалення

Дата: 21.09.2020 19:12
Кількість переглядів: 1950

 Керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.21 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»,  ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року  №869  «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», розглянувши надані ОВУЖКГ м. Вільнянськ  розрахунки тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення виконавчий комітет  Вільнянської міської ради
ВИРІШИЛА:

1. Встановити ОВУЖКГ м. Вільнянська з 01.10.2020 року тарифи на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, теплову енергію, на послуги з централізованого опалення для населення, бюджетних установ та інших споживачів (додаток № 1).

2. Загальному відділу виконавчого комітету міської ради оприлюднити  дане рішення шляхом розміщення  на офіційному сайті Вільнянської міської ради та його опублікування у  газеті «Дніпровські вогні». 

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 17.01.2020 року №1 «Про встановлення скоригованих тарифів на  виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  житлово-комунальний відділ виконавчого комітету міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь