A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЗБЕРЕЖИ ПАМ’ЯТЬ. ЗБЕРЕЖИ ПРАВДУ.

Дата: 27.11.2020 15:52
Кількість переглядів: 635

Фото без опису

 

       День  пам’яті жертв голодоморів  щорічно вшановується на державному рівні у четверту суботу листопада.  У 2020 році  цей день припадає на 28 листопада . Все менше і менше лишається серед нас живих свідків Голодомору. Тим більш важливо берегти пам'ять про ті часи і про ті випробування, які випали на долю українців. І не лише берегти, але і переосмислювати, передаючи ці знання нащадкам .

       28 листопада по всій Україні відбуватимуться скорботні молитви, церемонії покладання квітів і встановлення лампадок.  В цей день  на адміністративних будівлях  державних підприємств, установ і організацій будуть приспущені Державні Прапори України.   О 16:00 годині  у  місті Вільнянську,  біля  Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років, керівниками  міста та району,  буде    вшановано пам’ять хвилиною мовчання, встановлено лампадки  та покладено  квіти.    

      Шановні містяни,  цьогорічні вшанування відбуваються в особливих умовах. Людським життям загрожує пандемія коронавірусної хвороби. Запроваджені карантинні заходи вносять обмеження у проведення масових  заходів. А тому, закликаю мешканців громади залишатися вдома та долучитися до акції “Запали Свічку пам'яті”  і о 16:00 засвітити свічку в пам'ять про мільйони замучених голодом українців.

      Будьте особливо уважними до свого здоров'я в умовах поширення коронавірусної інфекції, залишайтеся вдома, бережіть себе та своїх рідних!

       ЗБЕРЕЖИ ПАМ’ЯТЬ.  ЗБЕРЕЖИ  ПРАВДУ.

 

                                                                                                       З повагою,  Наталя Мусієнко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь