A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Розпочата робота постійних комісій

Дата: 24.02.2021 14:13
Кількість переглядів: 512

  Фото без опису

     25 лютого 2021 року о 10.00 відбудеться 6 сесія Вільнянської міської ради восьмого скликання. Тому проведена робота постійних профільних комісій Вільнянської міської ради. Постійними комісіями було розглянуто та попередньо включено до порядку денного 55 питань.  
    Депутати розглянули підготовлені до сесії документи, внесли свої пропозиції та зауваження до даних питань. З основних питань, що будуть розглянуті такі: "Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку у 2020 році на території міста Вільнянськ",  "Про звіт міського голови щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Вільнянськ на 2020 рік" та виконання міських програм щодо забезпечення дошкільних навчальних закладів, захист ветеранів, щодо запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території міста, забезпечення цивільного захисту населення та інших.
   Депутати на комісіях заслухали: директора КП "Вільнянський міськкомунгосп Запорізької області" Тетяну Костянтинівну Швець та директора КП "Спеціалізована ритуальна служба Вільнянської міської ради" Людмилу Іванівну Сидоренко про господарсько-фінансову діяльність підприємств за 2020 рік.

 

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь