A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Вільнянська міська рада піклується про майбутніх військовослужбовців

Дата: 02.04.2021 15:29
Кількість переглядів: 765

 Фото без опису      

        2 квітня у Вільнянській міській раді до лав армії провели 4 призовників: Кирила Штанько, Максима Кваса, Едуарда Самокиша та Володимира Слюсаренко. До майбутніх військовослужбовців, їх присутніх матерів, близьких та рідних  звернулася міський голова Наталя Мусієнко зі словами подяки за виховання гідних синів, за формування у їх свідомості поваги до військової служби та необхідності виконання військового обов’язку:

    -Я горда за те, що хлопці нашої громади йдуть до армії. Я хочу вам побажати щоб це було просто навчання, а не військові події, які точаться на Сході України. Я бажаю Вам, щоб ви за цей рік стали мужніми, витривалими, справжніми чоловіками, щоб до закінчення вашої служби, війна на Сході завершилася і ви прийшли вже обучені, сильні, здорові, красиві, створили сім’ю й проживали мирно у нашій Вільнянській громаді. Щоб ви не знали війни й що таке стріляти по той бік барикад. Здоров’я, витримки батькам вашим, щоб вони з розумінням ставилися і на відстані вас оберігали. Вітаю вас зі званням “військовослужбовця”, яке ви матимите з дня на день.

    Кожен із призовників отримав від міської влади символічні подарунки – набори речей першої необхідності, а також засоби особистої гігієни. Нагадаємо, квітень-червень триває весняний призив на строкову військову службу.

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь