A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Дбайте про чистоту вздовж автомобільних доріг загального користування державного значення!!!

Дата: 15.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 542

Фото без опису         

Значна частина коштів, які виділяються на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення витрачається на прибирання сміття.

Враховуючи важливість питання утримання автомобільних доріг загального користування державного значення в належному санітарному стані та з метою попередження перетворення смуг автомобільних доріг у сміттєзвалища, просимо підприємства та громадян, які перебувають на обліку територіальних служб зайнятості, та осіб, які здійснюють торгівлю поблизу автомобільних доріг, з прибирання сміття з узбіч доріг недопустити утворення сміттєзвалищ у смугах відведення автомобільних доріг.

Невиконання вищезазначеного, карається штрафом ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення - 360-1 360 грн. для громадян та 850-1700 грн. - для суб’єктів підприємницької діяльності.

Тож закликаємо всіх користувачів автошляхів дбати про чистоту доріг, узбіч, а також бережно ставитись до елементів облаштування автошляхів – дорожніх знаків, огородження, сигнальних стовпчиків тощо.

Пам’ятаймо, що ми – гості на цій планеті. Відповідальність за забруднення довкілля, за утворення стихійних сміттєзвалищ не оцінюється лише розміром штрафу. Від забруднень сміттям страждають тварини та рослини, а також страждатимуть майбутні покоління.

Поважаймо себе, поважаймо працю інших, любімо й квітчаймо нашу громаду!

Підготувала: Вікторія Верещага


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь