A A A K K K
для людей із порушенням зору
Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 13.05.2021 15:36
Кількість переглядів: 603

Фото без опису

        13 травня відбулось засідання виконавчого комітету Вільнянської міської ради.  На порядку денному були такі важливі питання: про підготовку житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років, про затвердження Регламенту роботи відділу “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Вільнянської міської ради, про надання дозволу на тимчасову роботу дитячих ігрових атракціонів у парку “Ювілейному” у м. Вільнянську ФОП Олефіренко М.В., про організацію дорожнього руху автотранспортних засобів по вулиці Перемоги у м. Вільнянську та інші.

        На засіданні виконавчого комітету Вільнянської міської ради було затверджено комплекс заходів та створено міський оперативний штаб по підготовці житлово-комунального господарства Вільнянської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

    Щодо організації дорожньогу руху автотранспортних засобів по вулиці Перемоги у місті Вільнянську, виконавчий комітет міської ради вирішив організувати двосторонній рух автотранспортних засобів по вулиці Перемоги на ділянці від вулиці Чернишевського до вулиці Східної з встановленням дорожніх знаків та дорожньої розмітки у відповідності до Проєкту (схеми) дорожнього руху по цим вулицям.

           З рішенням виконкому можна буде ознайомитися на сайті Вільнянської міської ради.

 

 

Підготувала: Вікторія Верещага



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь