Вільнянська міська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті та примирення і День перемоги у Другій світовій війні у Вільнянську

День пам'яті та примирення і День перемоги у Другій світовій війні у Вільнянську

Цього року, у зв’язку із періодом дії карантину, пов’язаного з коронавірусом, масових заходів до 75-ї  річниці перемоги у Другій світовій  війні не буде. Проте, приділити увагу, поспілкуватися, передати подарунки та своє тепло тим людям, які пережили страшну війну, які є прикладом мужності та відваги, прикладом до наслідування, - це наш обов’язок.

09:56 09.05.2020

Крадіжка у Вільнянську!!!!

Крадіжка у Вільнянську!!!!

Прийшла весна 2020 року – сприятлива пора для початку робіт з благоустрою рідного міста. Згідно Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Вільнянськ на 2020 рік, в квітні місяці поточного року розпочалося будівництво тротуарів по вулицях міста. Виконавець робіт - ТОВ «Агрошляхбуд». Поки одні мешканці переймаються благоустроєм міста, то інші шкодять йому. Знову в нашому місті відбувся факт крадіжки суспільного майна. Під час будівництва тротуарної доріжки по вул. Сироти Миколи у м. Вільнянську 04 травня 2020 року було встановлено поребрики, а вночі 05 травня 2020 року їх було викрадено невідомими особами. Крадіїв не спіймали на «гарячому», але громада обурена черговою крадіжкою, скоєною в південній частині міста. Ми з вами неодноразово стикаємось з такими крадіжками по місту: викрадення кабелів та люків, металевих огорож, тротуарної плитки, а тепер і поребриків. Що це? Особистий протест? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна?

08:40 06.05.2020

Міський голова Вільнянська Мусієнко Н.О. поклала квіти до пам'ятного знаку "Прикордонникам усіх поколінь"

Міський голова Вільнянська Мусієнко Н.О. поклала квіти до пам'ятного знаку "Прикордонникам усіх поколінь"

Відповідно до Указу Президента України, з 2018 року прикордонники відзначають професійне свято 30 квітня. День присвячений подіям кінця квітня 1918 року, коли слов'янська група окремої запорізької дивізії армії УНР під командуванням полковника Володимира Сікевича, звільнивши велику частину Донбасу, вийшла на міжнародно визнаний кордон УНР з Російською Радянською Республікою і Донською республікою. З метою вшанування мужності та героїзму захисників державного кордону України, враховуючи внесок прикордонників у боротьбі за незалежність України міський голова Вільнянська Мусієнко Н.О. поклала квіти до пам'ятного знаку "Прикордонникам усіх поколінь" у нашому місті.

11:35 30.04.2020

ДО ВІДОМА НАСЕЛЕННЯ  ТА  СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ!

ДО ВІДОМА НАСЕЛЕННЯ ТА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ!

На виконання Протоколу засідання Вільнянської районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 30.04.2020 № 13 запроваджуються додаткові обмежувальні та превентивні заходи під час проведення Травневих свят, вихідних та неробочих днів:     - забороняється пересування та перебування без необхідності громадян в громадських місцях в періоди:     - з 00.01 01.05.2020 до 06.00 04.05.2020;      - з 00.01 09.05.2020 до 23.59 11.05.2020.          - посилюється контроль щодо заборони відвідування населенням парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових або прибережних зон, (у т.ч. на території національних природних парків та заповідників), крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності.

11:27 30.04.2020

25 квітня 2020 року виповнилося 90 років жительці міста Вільнянськ Воробйовій Галині Іванівні.

25 квітня 2020 року виповнилося 90 років жительці міста Вільнянськ Воробйовій Галині Іванівні.

25 квітня 2020 року виповнилося 90 років жительці міста Вільнянськ Воробйовій Галині Іванівні. За плечима у неї – дивовижна історія життя. Народилася Галина Іванівна у м. Вільнянську. В 16 років розпочала свій трудовий шлях бухгалтером на заводі ім. Шевченка, пізніше стала головним касиром заводу. В п’ятдесят п’ять років вийшла на пенсію . Була депутатом Вільнянської міської ради. За цей довгий час пережила чимало, все своє життя присвятили сім’ї та роботі, має за плечима понад 40 років загального стажу. За баготорічну, бездоганну працю нагороджена Медаллю «Ветеран праці».

08:06 28.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь